Kuřecí roláda v srnčím hřbetu...

5. ledna 2015 v 18:26 |  Recepty
Na roládu budete potřebovet:
2 kuřecí prsa
anglickou slaninu (asi 20 dkg)
4-5 vajec
1párek
sušená rajčata(nebo červená paprika pro barvu)
petrželka

srnčí hřbet vyložíme pečícím papírem,poklademe plátky anglický
kuřecí prso rozřízneme na 3 krát a naklepeme,osolíme ,opepříme a dáme na anglickou slaninu

na náplň uděláme míchaná vajíčka

dáme párek,rajčata a petrželku

a zabalíme







a šup do trouby na 200°C
a po hodině a půl...






Dobrou chuť.

 

8 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

1 Libby Libby | E-mail | Web | 5. ledna 2015 v 18:39 | Reagovat

Je to dobrota, taky jsem to už dělala, ale úplně jsem na to zapomněla :-) Dík, že jsi mi to připomněla :-D

2 foto-bygreen foto-bygreen | Web | 5. ledna 2015 v 18:41 | Reagovat

povedená :)) jen aby se povedla i mě taky tak =D =D

3 Jaromír Jaromír | E-mail | 5. ledna 2015 v 18:52 | Reagovat

No ještě jsem to takto nedělal.Kuř.prsíčka mám ale  v mražáku a teď už i plnou pusu slin jak Pavlovův pokusný pes.Nápad použít srnčí hřbet a použité ingrediece prozrazují,že se určitě bude jednat o pochoutku.
Májenko jste jednička.

4 Ajka Ajka | Web | 5. ledna 2015 v 21:03 | Reagovat

Taky tak dělám a plním co je zrovna v ledničce ;-) Takže pokaždé jiná ;-)  :-D

5 Miloslava Miloslava | Web | 5. ledna 2015 v 21:52 | Reagovat

No tak Maru díky za tip.Vypadá to krásně.Ale dívat se na to v tento čas,tak ti řeknu,že klávesnice je posliněná-mňamkově. :-)

6 Helena Lišková Helena Lišková | E-mail | Web | 6. ledna 2015 v 10:42 | Reagovat

Srnčí hřbet nemám, ale roláda vypadá moc lákavě. Asi bych si měla formu pořídit. :-)

7 jana jana | E-mail | 6. ledna 2015 v 18:58 | Reagovat

Vypadá to krásně musí to i moc dobře chutnat ale manžel nemá moc rád kuřecí  ,myslíte že byto šlo i vepřového?

8 Dobromila Dobromila | E-mail | 7. ledna 2015 v 7:46 | Reagovat

Díky za dobrý nápad hned v sobotu to vyzkouším :-)

9 Marie Marie | Web | 7. ledna 2015 v 7:48 | Reagovat

[7]:Určitě,akorát by se pekla možná o trochu déle. :-)

10 Beallara Beallara | Web | 10. ledna 2015 v 9:59 | Reagovat

Na řezu to vypadá skvostně a díky té slanině to msíčko bude i šťavnaté a ovoněné :-)

11 Ježurka Ježurka | Web | 18. ledna 2015 v 13:46 | Reagovat

Tak to jsem blázen, že jsem tady ještě nebyla. Přitom koukám na spřátelené blogy a většinu jich mám i já. No nic, polepším se a hlavně, vyzkouším tu roládu, přes kterou jsem se sem dostala přes Jarušku. Nemám srnčí hřbet, tak to zkusím do bábovky a uvidíme. Hezký den! :-)

12 Karolína Karolína | 18. ledna 2015 v 18:52 | Reagovat

Dělám, je to vynikající, plním čímkoliv. Ale přimlouvám se místo kuřecího rozklepat kousek vepřové krkovice. Když je hodně tence vyklepnutá, tak je hotová stejně, jako to kuřecí. Plním klobásou, vajíčky natvrdo, okurkou, cibulí, párkem.... jako klasickou roládu nebo španěláky. Ale vyzkoušela jsem i špenát s vejci a párkem a vynikající bylo mleté, hodně česneku, strouhaná mrkev a celer, to vše promíchané a touhle fáší jsem to plnila. Vynijající. A zkoušela jsem i rozklepanou hovězí kýtu a taky to nemělo chybu.

13 Amelie Amelie | Web | 20. ledna 2015 v 19:48 | Reagovat

To vypadá skvěle. Ale musím si koupit nejdřív formu:-)

14 Karolína Karolína | 22. ledna 2015 v 13:37 | Reagovat

Ještě je vynikající kachní roláda - dá se koupit už hotová, plněná ochuceným červeným zelím s cibulkou. Když se to zabalí a upeče, tak to nemá chybu. Lepší, nežli klasicky pečená kachna a k ní extra uvařené zelí. Doporučuji vyzkoušet.

15 Magda Magda | E-mail | 6. února 2015 v 15:34 | Reagovat

Výborný recept zítra vyzkouším děkuji ;-)

16 Zdena Zdena | E-mail | 10. února 2015 v 22:53 | Reagovat

[13]:Je možné udělat i ve formě na bábovku.

17 Ola Ola | E-mail | 25. února 2015 v 20:03 | Reagovat

Paní Marienko, díky za recept. To byla mňamka. Udělala jsem roládu na neděli a dědouš se jen olizoval. Srnčí hřbet mám léta ve spíži a už jsem ho chtěla kolikrát vyhodit, že se tam válí 20 let a k ničemu. Díky Vám ho nevyhodím a budu dělat roládu častěji. Krásne dny, snad už skoro jarní. :-) Ola

18 renata renata | 18. března 2015 v 17:12 | Reagovat

Dobra chutovka,,,

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

Blog založen v dubnu 2011

Děkuji za návštěvu a zanechání milých komentářů